Project Manager

Als projectleider richt jij je op de één van de volgende aandachtsgebieden: grootverbruik, kleinverbruik, hoofdnetten of openbare verlichting aansluitingen.

What are you going to do?

Jij houdt je dagelijks bezig met het initiëren, ontwerpen, plannen, realiseren en afronden van zowel klant,-als niet-klant gestuurde projecten. De projecten moeten uiteindelijk worden geïntegreerd in het energienet. Hierover houd jij als project manager nauw contact met de klant. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwe maar ook aanpassingen aan bestaande klant installaties net als wijzigingen, verzwaringen en verwijderingen.

Je zorgt voor een goede uitvoering op zowel technische alsook financiële aspecten en voor een duidelijk een realiseerbare opdrachtformulering zowel richting de klant als richting (onder)aannemers. Ook bewaak je projectdoelstellingen qua kosten en personele inzet, en stuur je bij waar nodig.

Je bent daarbij aanspreekpunt/vraagbaak voor collega’s binnen het vakgebied. Ook zorg je voor goedklantcontact en een veilige uitvoering van projecten. Veiligheid staat tenslotte altijd op nr. 1!

Who are we looking for?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde technische opleiding als Elektro-, Werktuigbouwkunde of Energietechniek;

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde technische opleiding als Elektro-, Werktuigbouwkunde of Energietechniek;
  • Eventueel aangevuld met projectmanagement cursussen;
  • Projectmanagement ervaring in de energiebranche, elektrotechnische branche, werktuigbouwkunde of civiele techniek;
  • Goed ontwikkeld probleem analyserend vermogen. Je weet op basis van data en analyse, trends te herkennen, effecten te benoemen en risico’s in te schatten;
  • Je bent proactief, komt met initiatieven en weet kansen te benutten.
  • Je bent in staat om door middel van argumenten en een goede onderbouwing je standpunten op een overtuigende wijze over te brengen, rekening houdend met je omgeving.

What can we offer you?

An opportunity to work and live in the Netherlands with fantastic quality of life (with an option to get a Dutch passport);
• A competitive salary that fits your skill and experience;
• Employ IR will cover work related costs and the cost of relocating to the Netherlands;
• Employ IR will assist you every step of the way during your relocation process;
• 8.33% of a gross yearly income as vacation money;
• A company car that can be used privately;
• 25 vacation days;
• Travel allowance;
• Good pension scheme;
• Training opportunities;
• Growth and development opportunities.

Who is the client?

De klant onderhoudt bij de businessunit infra alle netwerken in opdracht van de netbeheerder. Ook leggen zij nieuwe netwerken aan, want ze maken zich klaar voor een klimaatneutrale toekomst! Het team projectmanagement realiseert alle infrastructurele projecten voor de businessunit Diensten-Data-Duurzaam. Dit gaat hoofdzakelijk om aansluitnetten (kleinverbruik, grootverbruik, hoogbouw en saneringen), en hoofdnetten (nieuwbouw, reconstructies en diepte-investeringen).

Het totaalpakket aan projecten wordt jaarlijks vastgesteld en geldt als kader en/of raamopdracht voor het team om tijdig en goed te realiseren. De daadwerkelijke uitvoering gebeurt voornamelijk door aannemers. Het team stuurt en regisseert een goede uitvoering van de investeringsportefeuille en in staat contracten op hoofdlijnen professioneel te managen.

Who are we?

Employ IR is specialized in helping South African professionals work in- and relocate to the Netherlands. We are a young and dynamic organization who visits South Africa frequently. Do you want to join our ambitious team? As a consultancy firm we will outsource you to one of our clients that fits your wishes, ambitions and talents. You will either work at one of our clients permanently or on project basis, depending on your and their preference.

Read more about usApply for this job

Apply or more information?

Rinus van der Veen
+31 6 25 49 09 14
rinus@employir.com

Apply for this job