Bepaal jouw toekomst met Employ IR.

Wij helpen jou om te kunnen werken in Nederland en zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen en veilig kunt wonen. Wij regelen alles, zodat jij je thuis voelt in Nederland.

Persoonlijk kennismaken met jou.

We leren je graag écht kennen. Natuurlijk willen we weten wat je goed kan, maar we willen ook weten waar je voor gaat. Wat je passies zijn en waar je blij van wordt. Hierdoor vinden we de gaafste job voor jou.

Kom werken via ons
Photo

Wij helpen jou met het hele traject.

Wij helpen je bij de sollicitatiegesprekken. Voordat je begint met werken, zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Wij helpen je met je visum, werkvergunning, 30% regeling, zorgverzekering, pensioen en huisvesting.

Kom werken via ons
Photo

Travel en housing.

We zorgen ervoor dat je je thuis voelt en een fijne eigen plek hebt om naartoe te gaan na een werkdag. Daarom halen wij je op van het vliegveld en zorgen wij ervoor dat er een fijn huis beschikbaar is voor jou. 

Kom werken via ons
Photo

Werken in Nederland.

Als je in Nederland bent, hebben we veel contact. Wij zijn betrokken bij jouw werk en ontwikkelingen. We bespreken dat regelmatig met elkaar, zodat we zeker weten dat er een goede werksfeer is. Om sociale contacten op te bouwen, organiseren we regelmatig leuke uitjes en ontmoetingen met andere expats.

Kom werken via ons
Photo
Arrow left
Arrow right

Going abroad! Kom werken met ons in Nederland.

Weten wat je kan verwachten, wel zo fijn. Dit is de start van jouw toekomst in Nederland. 

Interesse

Wil je meer weten over hoe het is om met ons in Nederland te werken? Reageer dan snel, dan plannen we een kennismaking in.

Skills en ervaring

Wij duiken in jouw CV en willen precies weten waar jouw kennis en talenten liggen.

Kennismaking

We maken persoonlijk kennis en leren elkaar goed kennen, zodat we goed kunnen samenwerken en je met je vragen bij ons terecht kunt.

Voorstellen

Na de kennismaking gaan wij voor jou op zoek naar een passende opdrachtgever. We introduceren je bij een aantal opdrachtgevers en hun projecten.

Match en relocatie

Gefeliciteerd, je hebt een baan in Nederland!

Ontwikkelen

Je hoort en ziet ons vaak, wij begeleiden en ondersteunen je. En natuurlijk organiseren we regelmatig een feestje!

Hey! Mogen wij je helpen aan een gave nieuwe job?